"Ελληνική" καπρέζε

Μία ελληνική παραλλαγή της κλασικής σαλάτας καπρέζε, απλή, αλλά πολύ γευστική!
Υλικά:
  • 4 φέτες από μπαγκέτα λεπτοκομμένες
  •  4 φέτες ντομάτας λεπτοκομμένες
  • 4 φέτες μανούρι 
  •  4 φύλλα δυόσμου 
  •  Κρέμα βαλσάμικο με γεύση ντομάτας 
  •  Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση 
 Σε καυτό τηγάνι βάζουμε το ψωμί να τραγανίσει ελαφρώς και από τις 2 πλευρές και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

 Όταν κρυώσει βάζουμε πρώτη στρώση πάνω από το ψωμί την ντομάτα, έπειτα το μανούρι και τέλος το φύλλο δυόσμου. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και από πάνω περιχύνουμε την κρέμα βαλσάμικο με γεύση ντομάτας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια