Ταλιατέλες με κρέμα τυριού


Υπέροχη γεύση με μόλις 3 βασικά υλικά και έτοιμη σε 10 λεπτά. Ότι καλύτερο για ένα γρήγορο μεσημεριανό 

Για τα ζυμαρικά

 Σε μια κατσαρόλα με νερό βράζουμε 500γρ ταλιατέλες για όσο χρόνο γράφει στην συσκευασία,περίπου 6-8 λεπτά. 
 Μόλις είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε, τα κρυώνουμε και τα ανακατεύουμε με λίγο λάδι για να μην κολλήσουν. 

Για την σάλτσα 

 Για κάθε μερίδα χρησιμοποιούμε 1κσ γεμάτη κρεμα τυριού, 70ml κρέμα γάλακτος και λίγο νερό(περίπου 20ml).
 Σε ένα τηγάνι βάζουμε την κρέμα γάλακτος, το νερό, την κρέμα τυριού και σε μέτρια φωτιά(ένδειξη 5-6) ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να λιώσει και να ενσωματωθεί η κρέμα τυριού και να γίνει μια σάλτσα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην αφήσετε πολύ την σάλτσα παραπάνω στο μάτι, γιατί θα κόψει η κρέμα τυριού. 

Προσθέτουμε 90γρ από τις βρασμένες ταλιατέλες, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα γλυκιά και ανακατεύουμε μεχρι να δέσει η σάλτσα ( πάντα σε μέτρια φωτιά). 
 
Σερβίρισμα 
 Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή μαϊντανό. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια